Nuffnang Adds

Thursday, October 27, 2011

Setahun berlalu..

Hello everyone!

Last year pada tarikh ini 27 Oktober 2010 aku post entry ini.  Kalau kome nak baca, kome baca lah.  Anak2 ummi, hari ni ulang tahun kelahiran nenda kamu yg ke-54 tahun.  Hari jadi ummi dgn nenda selang sehari.  Lusa hari lahir ummi pula :)

Alhamdulilah, tahun ni berpeluang sambut birthday dgn mak..mak I dtg KL :) weeeeeeeeeeeeeeeeeeee!  tahun ni takde la bunga mcm thn lepas. Tahun ni ani bagi periuk ikea yg mak nak tu je yeh?? alamak, gambo periuk tak amik pulok.  Semoga emak dipanjangkan usia dalam keimanan dan dimurahkan rezeki dalam ketaqwaan.  Smg jgk, emak sentiasa sihat n boleh la selalu masak yg sedap2 utk anak2 mu yg molot beso2 nih.  Nampak tak simboliknya periuk di sini?? hehehe

Mak gembira benar sbb dapat khatam di hadapan kaabah katenye :) - umrah 2011
Ya Allah, bahagia kan hatinya..gembirakanlah dia.  Kurniakan kepadanya rezeki yang banyak lagi halal, Imam yang benar, Kesihatan yang elok, Ilmu yang bermanfaat, Kecerdikan yang tinggi, Hati yang bersih dan Kejayaan yang besar. Aminnnn.

Selamat hari lahir emak.
Salam sayang sebanyak buih2 di lautan!

 

Monday, October 24, 2011

Less than 30 days..

harap2 semua yang dirancang berjalan dengan lancar dan diberkahiNya.
semua kesedihan, kekecewaan harus ditolak tepi.
org kate, dugaan bertunang.
tambah2 pula, harinya semakin hampir.
dugaan maha hebat. 
syaitan2 durjana sedang berusaha keras mencucuk jarum. 
menghasut anak adam supaya tidak teruskan niat mendirikan masjid. 
pergi jahanam dgn syaitan2 itu. 
akan ku pastikan 'kau' meraung berguling-guling di saat ijab dan qabul ku nanti!

Dear friends who read this, please send us your doa's. 
Hopefully, the happiness will be reserved for us. amin..